Trist dollarkurs och ännu tristare prishöjningar (samt Kaulis “cheater five”)

Den var redan på väg upp nu senast jag var på Maui i december och januari (hade helt fantastiskt) då den gick upp från dryga sex till 7,50. Jag tänkte försöka låta bli att höja priserna trots detta. Men nu när en dollar kostar närmare 9 än 8 kronor funkar det inte längre. Förutom att mina inpriser pga den rusande dollarn gått upp 30% på mindre än ett halvår, har även fraktpriserna gått upp. Därför måste jag höja priserna med 10-15% på hela sortimentet. Ska uppdatera alla priser här så fort jag får tid (eller lust?). Tills dess kan ni dock lägga på en 10-15% så får ni ungefär det pris vad ni kommer att få betala för allt stekhett godis från Hotsailsmaui.

Men det sker ju mycket kul också! Jag har just lagt en segelorder på en massa KS3, samt lite FL, SF och Freestyle PRO. Förväntas landa i mitten av maj. En annan rolig grej är Kaulis surfinspirerade vågseglings-stil (stylish!). Inte enbart shortboardispirerad som synes:

Kauli cheater five

Jesper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *