ÄNTLIGEN nya KAULI vågmasten här!!!!!

KAULIMASTERJag seglade de sista prototyperna före serieproduktionen redan förra sommaren, och var sjukt imponerad redan då. Snärtigt, hållbart och högsta finish (OK, ULTRAN ännu värre)! Men Hot var fortfarande inte helt nöjda med böjkurvan. Ett år senare är även dessa minst sagt böjkurvekänsliga segeldesigners och rippers nöjda. Nu finns således alla längder hemma i mitt skjul. Europatillverkat, jämnast möjliga kvalité OCH inte en endaste endaste har gått av under hela utprovnings- och prototyp-perioden. Det sistnämnda är helt unikt. De här masterna tycks klara precis ALLT: Stenbotten och dumpande Torö, Guinchos ökända beachbrake, Jaws, Reunion, Margret…

Inte superlätta, men väger vad de lovar, 90% kol, tokoptimerad böjkurva i alla längder, och som sagt totalt tokhållbara. Hotsailsmaui’s nya vågmast “KAULI” är provspelad på Torö och finns till försäljning i mitt skjul från och med nu!

Priser: Dyrare än de Asientillverkade, men med tanke på vad man får för pengarna (mer mast, mindre transport, och mindre problem) är de värda varenda öre!

Längd         Vikt          Pris

340               1,3           4800

370               1,5           5000

400              1,75          5300

430               1,9           5600

Jesper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *