Om HSM Sverige

Hot Sails maui Sweden, eller HSM Sverige, eller varför inte HSM Schweden, är inget annat än den svenska förlängningen av det lilla sköna och extremt innovationsdrivna vindsurfingsegelmakeriet på Mauis north shore. Jeff, Kyla,Tom, Glenn medflera där borta är helt enkelt mina kompisar, och här hittar du det som de brinner sjukt mycket för. Här hittar du således Hotsailsmauis extremt heta produkter, deras representanter i Sverige, så kallade information, lite skvaller och ohejdad reklam för allt detta. Vill du kolla in och träffa dessa produkter, representanter och skvaller IRL, tveka inte att kontakta personerna som du kan läsa om här.

Själva storskurken bakom allt detta är jag Jesper Blomberg, som, förutom att möta mig här kan ses på allehanda surf och vågseglingsspots både här hemma i Sverige (mest Torö), på Maui (mycket Hookipa och Kuau) och lite var stans där det erbjuds bra surf och vågsegling. Eller självklart i mitt surfskjul (länk) hemma i Nacka, antingen sorterandes olika längder hängseletampar (marknadens bästa) eller full med skum i håret shapandes en liten Toröripper fish! Klicka på alla länkar här brevid så upptäcker du att jag har en lätt passiv blogg, men också att en och annan hotrep har mer aktiva dito. Dessutom ser du att Hotsailsmaui Sweden har, precis som andra ensamma själar, en faceansida. Vi är inte riktigt läckra nog för thumbler!

OK, vill du bli en del av allt detta, eller kanske bara köpa ett riktigt riktigt bra vindsurfingsegel – nu vet du var du kan hitta oss!

 

Jesper Blomberg
hotsailsmaui@telia.com
073-3169000
Vargungevägen 9
131 50 Saltsjö-Duvnäs