Cabo Verde

Kauli at Cabo

Hoppas ni inte missat att några av världens bästa vågseglare varit på Cabo Verde? Finns ju många bra anledningar at åka dit men en av anledningarna denna gång var att AWT (American Windsurf Tour) arrangerade en deltävling där. Känns som att AWT tagit över världstouren helt, i vart fall åker de till fler och mycket bättre spots, och desutom till fler delar av världen. Just under tävlingarna var förhållanderna inte de bästa. Litet svall, stökigt och blåsigt. Men före och efter tävlingarna gick det självklart av på riktigt. Även om det gick riktigt bra för Hotsailsmauiseglare i AWT (förstaplats amatör män, tvåa pro män, förstaplats damer) så är det nog ändå att Kauli fick segla sin favoritvåg och att det förevigades på film som är det roligaste med detta. Kolla t ex på https://www.facebook.com/HotSailsMaui

Lite film från själva tävlingarna hittar ni här:

Men som sagt här har ni lite bättre film från när svallet var större och Kauli with friends rippar loss på Punta Preta :

Jesper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *