KS3 & Ultra in da Shed

Första leveransen av Ultramaster gick åt som smör. Nu har nästa leverans äntligen kommit, men fasen de gick nästan åt direkt. Men några finns kvar i lager av de populäraste längderna. Kolla under “master” om du  inte redan fattat att detta är en unik produkt!

Dessutom har första lilla leverans av KS3 äntligen kommit. Några kunder stod verkligen och hängde på låset när kartongerna plötsligt dök upp. Men några han slinka in i skjulet och framför allt – fler är redan beställda och på väg. Har du som en och annan konkurrent till HSM också hakat på 3-lattorstrenden. Om inte är det långt ifrån försent.

Med vindprognoser både för denna och nästa helg och fortfarande en bra bit över 10 grader i vattnet kunde timingen på leveranserna av dessa sjuuuukt stekheta prylar inte vara bättre!

Kom och kläm, ut och rippa!

/Jesper

Ultra in stock

KS3 in stock

Jesper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *