Reflektion 1: Vintern som aldrig slog till, eller?

Nu när nattfrosten snabbt övergår till 15 grader i skuggan och en massa sol, dvs nu när våren är här, får jag ännu svårare att koncentrera mig på mitt “riktiga” jobb. Sitta inne på kontor är svårt när man kan fixa surfbussen, vindsurfa utan handskar, eller bara njuta av naturen som vaknar till liv. Dessutom kan jag inte låta bli att tänka tillbaka till senhösten och vintern – den bästa Torösäsongen för vindsurfing på många många år! Om sanningen ska fram har de senaste 3-4 åren inte haft en handfull riktigt bra vindsurfingdagar på Torö. Förra hösten började likadant. Lågtrycken gick förbi lite för långt söderut för att vågseglingen skulle funka på Stenstrand, massvis av fina vågor, men ingen vind. Men sista veckan i oktober 2013 blev det ändring på det och november fortsatte med att leverera episka eller snudd på episka dagar vecka efter vecka. För mig blev det en riktig nytändning för vågsegling på Torö – fasen så kul det är!

Challis carve Torö
Christian “Challis” carvar hårt framför en tung Torösektion. Fredrik Hallanders Smack sticker in lite i bilden, strax före Fredrik satte dagens arial.

 

Tomas H opens up
Tomas “Brandman” Holmerts opens up!

Torötryck
Jag själv på en av förra senhöstens många typiska Torövågor

Tja, som vanligt när Torö går av blir det mycket foto och film. Mycket finns redan ute på näten, inte minst på “konfen” eller “Surfzone”. Nedan är en av de många trådarna om du vill minnas tillbaka, eller kolla vad vi håller på med när Torö levererar. Annars kan du söka på Torö… Nu hoppas vi bara på mer, MER!!!

http://www.surfzone.se/forum/showthread.php?92195-Torödagar-men-helt-egna-version&highlight=min+egen

http://www.surfzone.se/forum/search.php?searchid=860489

Jesper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *